Om fem dagar flyttar vi till ett hus. Du är stressad, jag är glad. Egentligen vaknar jag också upp mitt i natten av nervositet. Jag frågar dig: skulle du känt dig lugnare om vi gjort si eller så? Men du svarar: nervositeten hade nog varit oundviklig. Att det är så det är att genomgå en förändring. 

Jag packar ner alla mina kläder i blå kassar från Jysk. Jag brukar använda dem till tvätten, sa kassapersonalen på Jysk, innan använde jag Gekås-kassar, men de börjar bli slitna nu. Jag säger att det är ju en bra väg dit, det är det ju. Det är en grotesk mängd textiler som fyller upp mina Jysk-kassar nu. Ändå har jag rensat ut hälften. I början sorterade jag kläderna efter färg, sen blev det för tidskrävande, så jag gav upp det. Nu är allt bara en härja av h&m lindex adidas nike kappahl lager 157 asics. 

I en av flyttlådorna sticker en förpackning med munskydd upp. Ska vi inte göra oss av med den? Frågar du. Vi kanske kan ha nytta av den svarar jag. Gud vet när nästa pandemi kommer och förlamar samhället. Då kan vi spara några munskydd och sälja resterande dyrt på Tradera. Högst bud vinner.